Wie zijn wij?

Het beste van jezelf

Aan de basis van 2B FIT staat een zeer gedreven persoon met een grote passie voor bewegen, liefde voor de natuur en vooral betrokkenheid met de mensen om haar heen. Combineer deze eigenschappen met waarden als inspiratie en doorzettingsvermogen, voeg daar een flinke dosis humor aan toe et voilà: Ik ben Nicolle de Brouwer.

Samen met mijn team werk ik hard aan een mooi en vooral sportief bedrijf. Uw doel is onze uitdaging. Ons streven is het hoogst haalbare. Opgeven is geen optie. Samen brengen we lichaam en geest in beweging om uiteindelijk te ervaren dat wanneer u echt ergens voor wilt gaan niets onmogelijk blijkt te zijn.

Kiest u voor 2B FIT dan kiest u voor kwaliteit en persoonlijke aandacht!

Sinds de start van 2B FIT in 2015 organiseren wij unieke outdoor adventure weekenden. Deze weekenden staan garant voor sportieve uitdagingen, spelactiviteiten en een prettig samenzijn op unieke locaties zowel in eigen land als over de grens. Onze kernwaarden zijn beleven, ervaren en ontdekken. Wilt u een programma op maat of laat u ons de vrije hand? In beide gevallen nemen wij u de zorg uit handen en zetten we ons voor de volle 100% in om uw activiteit tot een geslaagd avontuur te maken.

2B FIT FUN

Sinds april 2019 is 2B FIT sport, outdoor & entertainment gestart met 2B FIT FUN. Aan de basis van 2B FIT FUN staan 2 zeer gedreven personen met ieder hun eigen talenten. Nicolle de Brouwer & Harold de Baar. Samen vormen wij een fantastisch team. Wij organiseren uitdagende outdoor (groeps-) activiteiten en toertochten door Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Hiermee staan wij garant voor een gezellig dagje uit. Sommige activiteiten kunnen wij ook op uw locatie verzorgen of zijn zonder begeleiding te huur.

Mijn passie, inspiratie, plezier en doorzettingsvermogen maken 2B FIT tot een mooi en vooral sportief bedrijf waarmee ik wekelijks trainingen en outdoor (groeps-) activiteiten organiseer in de Loonse en Drunense Duinen en op locatie.

 

2B FIT staat garant voor teamspirit, hard work & a lot of FUN! 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02