FUN

Sportief op avontuur Ga leven, ga de wereld in, maak plezier! Wij organiseren uitdagende outdoor…

FUN

FIT

Samen sta je sterker Sporten is leuk, maar samen sporten is nog véél leuker. Dus…

FIT

BEDRIJVEN

 Vitaliteit op de werkvloer Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde…

BEDRIJVEN

Privacyverklaring

Deze verklaring is van toepassing op alle door 2B FIT sport, outdoor & entertainment geleverde trainingen, sportvastenprogramma’s, evenementen en overige dienstverlening. 2B FIT sport, outdoor & entertainment, gevestigd te Berkel-Enschot, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
2B FIT sport, outdoor & entertainment verwerkt uw persoonsgegevens omdat u deelneemt aan een van onze trainingen, sportvastenprogramma’s, evenementen en/of omdat u deze zelf aan ons hebt verstrekt. Gegevens die 2B FIT sport, outdoor & entertainment van u nodig heeft of die noodzakelijk zijn in het kader van de hieronder omschreven doeleinden en die door 2B FIT sport, outdoor & entertainment worden verwerkt, kunnen zijn:
• Voorletters en achternaam
• Geslacht
• Geboortedatum
• Handtekening
• Bedrijfsnaam
• Adresgegevens van deelnemers (straatnaam + huisnummer + postcode)
• Telefoonnummer (mobiel of vast)
• E-mailadres
• Bankgegevens

Verwerkt 2B FIT sport, outdoor & entertainment ook bijzondere persoonsgegevens?
Bijzondere persoonsgegevens zijn gevoelige gegevens. Bij deelname aan een training of sportvastenprogramma laat 2B FIT sport, outdoor & entertainment de deelnemer een medische verklaring invullen en ondertekenen en worden testresultaten verzameld. De medische verklaring is bedoeld om de deelnemer en 2B FIT sport, outdoor & entertainment te laten vaststellen of de deelnemer lichamelijk in staat is aan een sportvastenprogramma of training deel te nemen. Informatie uit de medische verklaring en de testresultaten zullen nooit met derden worden gedeeld.

Waarom we gegevens nodig hebben
Als u eenmaal contact hebt opgenomen met 2B FIT sport, outdoor & entertainment of met ons een overeenkomst hebt gesloten, dan willen we u goed van dienst zijn. Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze trainingen, sportvastenprogramma’s en evenementen uit te kunnen voeren.
  • Om u te kunnen informeren over wijzigingen van onze trainingen, sportvastenprogramma’s en evenementen.
  • Om u na een training, sportvastenprogramma en/of evenement te kunnen informeren over afrondingszaken (bijv. foto-/videoverslag).
  • Om aan onze wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen: bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte (facturen op naam).
  • Eventueel voor promotie- of marketingdoeleinden, die in verhouding staan tot het soort dienstverlening van 2B FIT sport, outdoor & entertainment. Bijvoorbeeld om u via onze nieuwsbrief te informeren over een nieuwe activiteit of aanbieding van 2B FIT sport, outdoor & entertainment. Wilt u niet benaderd worden via onze nieuwsbrief, dan kunt u dit onderaan de nieuwsbrief aangeven door op ‘unsubscribe from this list’ te klikken. U ontvangt dan een bevestiging van uitschrijving waarbij u tevens kunt aangeven wat de reden van uitschrijving is. U bent uiteraard niet verplicht een reden op te geven. Ook kunt u ons hierover per e-mail informeren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder kunnen foto’s gebruikt worden die tijdens een training of evenement gemaakt zijn. Dit kan zijn voor promotie- of marketingdoeleinden of voor foto- en videoverslagen (bijvoorbeeld via Facebook, YouTube, Instagram of op de website van 2B FIT sport, outdoor & entertainment). Indien u als deelnemer niet herkenbaar wilt zijn op foto- en/of videomateriaal dat voor promotiedoeleinden wordt gebruikt, kunt u dit voorafgaand aan een training of evenement aangeven en wij houden daar dan rekening mee. Ook na plaatsing van een foto of video waarop u herkenbaar in beeld bent, hebt u het recht hierop niet meer herkenbaar voor te komen. Wij zullen in dat geval het materiaal verwijderen of u hierop onherkenbaar maken.

Welke regels gelden bij de verwerking van persoonsgegevens?
Bij de verwerking van persoonsgegevens is 2B FIT sport, outdoor & entertainment gebonden aan de daarvoor geldende wet- en regelgeving en zij houdt de ontwikkelingen daarin bij. In dat kader behoudt 2B FIT sport, outdoor & entertainment zich het recht voor wijzigingen door te voeren in deze privacyverklaring om de tekst aan te laten sluiten bij de laatste stand van zaken.

Hoe lang we gegevens bewaren
2B FIT sport, outdoor & entertainment zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. In verband met eventuele claims (na een training, sportvastenprogramma of evenement vastgesteld(e) schade/letsel) bewaren wij alle gegevens, inclusief relevante correspondentie, maximaal 1 jaar nadat een training, sportvastenprogramma of evenement heeft plaatsgevonden. Daarna zullen wij uw gegevens (met uitzondering van uw e-mailadres voor de nieuwsbrief en uw op naam gestelde factuur) vernietigen. Indien er redenen bestaan waarom wij menen uw gegevens langer te moeten bewaren, dan wordt u daarvan schriftelijk op de hoogte gesteld.

Delen met anderen/verstrekking gegevens aan derden
2B FIT sport, outdoor & entertainment verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

In kaart brengen websitebezoek
2B FIT sport, outdoor & entertainment gebruikt geen cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U hebt uiteraard altijd de mogelijkheid om al uw bij ons bekende persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Hiervoor kunt u een gespecificeerd verzoek sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beveiliging
2B FIT sport, outdoor & entertainment hecht grote waarde aan de beveiliging en bescherming van uw persoonsgegevens. 2B FIT sport, outdoor & entertainment heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen teneinde uw persoonsgegevens te beveiligen en te beschermen tegen verlies, wijziging, misbruik of tegen enige (andere) vorm van onrechtmatige verwerking. Iedere persoon die bij 2B FIT sport, outdoor & entertainment toegang heeft tot persoonsgegevens en/of deze verwerkt, is verplicht tot geheimhouding van die gegevens, voor zover bij wet- of regelgeving niet anders is bepaald. In het geval dat 2B FIT sport, outdoor & entertainment gebruik maakt van de diensten van derden, zal zij in het kader van de bescherming van persoonsgegevens afspraken maken omtrent de benodigde beveiligingsmaatregelen. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Uw privacy rechten
Wanneer u een verzoek tot inzage, correctie, verzet of verwijdering van uw persoonsgegevens doet, zal 2B FIT sport, outdoor & entertainment dit verzoek binnen een redelijke termijn afhandelen en u daarover informeren. Dit verzoek kunt u indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u niet tevreden zijn over de wijze waarop 2B FIT sport, outdoor & entertainment met uw persoonsgegevens omgaat, dan kunt u ons hierop aanspreken. Indien wij uw klacht niet naar uw tevredenheid oplossen, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Vragen
Bij vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens en deze privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deze privacyverklaring is opgesteld op 16 mei 2018

2B FIT sport, outdoor & entertainment
Nicolle de Brouwer

Sportvasten Challenge

Het is bijna zomer! Slanker, fitter en met meer energie de zomer in. Dat wil jij toch ook? 2B FIT heeft dan iets leuks voor jou: de Fittergy Sportvasten Challenge. Nodig vrienden en familie uit om samen met jou de Fittergy Sportvasten Challenge aan te gaan!

Waarom de sportvasten challenge?

De Fittergy Sportvasten Challenge is bedoeld om jou helemaal summer ready te maken. Door 10 dagen intensief te trainen onder begeleiding van jouw Sportvasten Coach maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. Zo kun je snel vet verliezen mét blijvend resultaat! Je voelt je fitter, hebt meer energie en je zit strakker in je vel. Ideaal voor de zomer! 

Extra voordeel bij de groepschallenge

Tijdens de Fittergy Sportvasten Challenge weken geniet je extra voordeel wanneer je samen met je vrienden en familie de uitdaging aangaat. Doordat je samen met een of meerdere buddy’s deze 10 dagen gaat doen, word je gestimuleerd, gemotiveerd en kan je ervaringen uitdelen. Je helpt elkaar. 


Wanneer je deelneemt aan de groepschallenge ontvang je € 50,- korting p.p. op de 10 daagse kuur. Je betaald dan slechts € 195,- p.p. in plaats van € 245,- p.p.

De groepschallenge start op:

Zaterdag 19 mei 2018
Zaterdag 9 juni 2018
Zaterdag 23 juni 2018

 

Doe ook mee en win!

Van 1 mei t/m 30 juni 2018 kun je mee doen met de Sportvasten Challenge. Je maakt dan kans op een GRATIS Sportvastenkuur!



 

 

 

 

 

Wil jij fit en slank de zomer in? 

Meld je HIER  aan voor de fittergy sportv
asten challenge en maak kans op een gratis sportvastenkuur!

Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig van 1 mei t/m 30 juni 2018.
  • De groepschallenge gaat door vanaf 2 personen
  • 1 pakket per persoon.

  

 

 

 

Outdoor Adventure Weekend

21 & 22 september 2018 

Let's go back to basics!

Hou jij van avontuur in de natuur? Dan zit je goed, want de jubileumeditie van het 2B FIT Outdoor Weekend zit boordevol actie en avontuur. Buiten zijn is fantastisch. Tonnen energie krijg je er van! Dit jaar gaan we back to basics waarbij jouw navigatieskills je op het rechte pad houden of juist niet en we beleven een bijzonder kookavontuur met gietijzeren pannen op brandend haardvuur.

Mooiste wandeling van België!

We starten met een stevige wandeling door een prachtig natuurgebied waar volledige stilte heerst. Geen razende auto's, geen traktoren, enkel de geluiden van de natuur. Je geniet er van weidse vergezichten, heidevelden, stuifzand en vennen. De geelgors fluit er vrolijk op los en met een beetje geluk spot je een jagende boomvalk. De natuur, ergens in de Brabantse kempen, toont zich van haar mooiste kant. De wandeling loopt via kleine paadjes en brede dreven dwars door het uitgestrekte bos. Nu eens kom je langs open plekken in het bos, dan weer is het er behoorlijk donker en dan schittert de zon op het water. Overal heerst absolute stilte... 100% natuurbeleving!

• Deze wandeling is in 20.. bekroond tot mooiste wandeling van België!

    

Je bent even helemaal weg van de wereld! Of toch niet?!

Hoe prachtig en rustgevend de Brabantse kempen ook zijn, je komt  ogen te kort om alles in je te kunnen opnemen. Algauw volg je verschillende coördinaten en ben je op zoek naar schatten waarvan je nooit geweten hebt dat ze bestaan. Naar wat we op zoek gaan is steeds een raadsel. Wat we wel weten is dat de schatten verschillende verstoptechnieken hebben en dat we bij elke schat een cijfer vinden. Deze cijfers brengen ons naar de bonus!

Dit wordt ook wel geocaching genoemd. Bij geocaching wordt gebruik gemaakt van een gps-ontvanger of telefoon om ergens ter wereld een zogenaamde cache te vinden. Een cache is gewoonlijk een kleine waterdichte doos, voorzien van een logboek en soms een schat. Algauw loop je door het bos te struinen op zoek naar de verschillende caches en vergeet je alles om je heen. Vergeet alleen niet zo af en toe even stil te staan om de natuur en de stilte in je op te nemen. We lopen gezamelijk en toch is ieder team verantwoordelijk voor het vinden van zijn eigen caches. Elke gemiste schat maakt het moeilijker om de bonus te vinden. Onderweg komen we langs verschillende picknickplaatsen waar we  kunnen genieten van onze lunch. Deze wandeling is 16 km  lang en verkozen tot mooiste wandeling van België! 

Outdoor Cooking Adventure

Na een prachtige wandeling vol avontuur is het tijd voor een hapje en drankje en voor het unieke Outdoor Cooking Adventure. Een bijzonder kookavontuur waarbij samen koken, beleven en genieten voorop staat. In kleine groepjes bereiden we soepen en stoofschotels in authentieke Dutch Ovens. Voor de gietijzeren pannen gebruiken we een brandend haardvuur. Tijdens de kookworkshop versmelten de verse ingrediënten en kruiden tot smaakvolle gerechten. Bij mooi weer koken we in de buitenlucht. Bij slecht weer zijn 2 grote witte tipi-tenten en een Finse Kota volledig ingericht op onze avontuurlijke kooksessie. Samen koken en eten is een taal die iedereen spreekt en begrijpt.

     

Overnachting

We overnachten in een 100 jaar oud pand in een pittoresk dorpje in Brabant. In de gezamelijke ruimte of op het terras kunnen we nog even nagenieten van van deze fantastische dag. Een verfrissende douche in één van de luxe badkamers laat de vermoeidheid uit je lichaam stromen zodat we fris in één van de heerlijk zachte bedden kunnen gaan slapen. De volgende ochtend wacht ons een lekker brabants ontbijtje waarna we ons laten meevoeren met een aantal hilarische, strategische en vooral gezellige activiteiten die het groepsgevoel versterken door de strijd met elkaar aan te gaan. Laat je vooral verrassen!!

   

Het programma

Vrijdag 21 september

• 08.00 uur Verzamelen Druiventros in Berkel-Enschot
• 09.00 uur Geocaching in de Brabantse kempen

• 16.00 uur Outdoor Cooking Adventure
• 21.00 uur Borrelavond


Zaterdag 22 september

• 08.30 uur Brabants ontbijt
• 09.30 uur Hilarische activiteiten 
• 13.00 uur Afsluiting

De kosten voor het Outdoor Adventure Weekend bedragen € 117,50 p.p. inclusief kookworkshop met hapjes en drankjes, overnachting en een heerlijk Brabants ontbijt. Lunch, drinken en iets te knabbelen neemt ieder zelf mee. 


Aanmelden? 
Klik hier

Gezellig als ook jij er bij bent!

 

Intermittent fasting

Stop met eten en begin met leven  

Het idee achter intermittent fasting zal niet iedereen direct aanspreken. Niet eten als je trek hebt is voor veel mensen gewoon geen pretje. Echter... De enige reden waarom je trek hebt is omdat je gewoonweg voeding verwacht op regelmatige basis. Daarnaast heeft het ook te maken met de keuzes die je maakt in voeding. Vasten is niet nieuw. Het is eigenlijk de manier van eten die normaal is voor ons lichaam. De afgelopen decennia zijn we minder gaan bewegen en voedsel is altijd en overal beschikbaar. Hierdoor zijn we het vasten ‘verleerd’.

Belangrijk om te weten is dat intermittent fasting niet zozeer een dieet is, maar een dieetpatroon. Dat wil zeggen, je zult bewuste keuzes maken om bepaalde maaltijden over te slaan. Want fasting betekent letterlijk ‘vasten’. Je zult bij intermittent fasting dus met opzet een keer iets niet eten. En voordat je nu al besluit dat dit echt niets voor jou is, lees nog even verder. Want hoe weinig plezierig de methode ook klinkt, het kan erg effectief zijn. En wees gerust, intermittent betekent dat je enkel periodiek zult vasten. Je wisselt af tussen periodes van eten en vasten. Daarbij wordt je niet zozeer voorgeschreven wélk eten je moeten eten, maar vooral wannéér je het moet eten. 

Verschillende methoden

Bij intermittent fasting moet je er altijd voor zorgen dat je in ieder geval 12 uur achter elkaar vast. Pas na een uurtje of 12 zullen de glycogeenvoorraden (de energie uit koolhydraten/suikers) leeg raken en zal je lichaam vet gaan verbranden. Afhankelijk van je leefstijl zal je glycogeenvoorraad misschien wat later of eerder uitgeput zijn. Het beste is dan ook om ieder geval een paar uur te kunnen profiteren van de vetverbranding en het vasten daarom bijvoorbeeld op te rekken naar 16 uur of langer. Dan pak je nog 4 uur of meer volledige vetverbranding mee.

Je kunt intermittent fasting volgens verschillende schema’s in de praktijk brengen.

Type #1: 16/8-methode

Het 16/8 schema is een populaire methode omdat het vrij eenvoudig is in te passen in dagelijkse routines en je sociaal gezien meestal gewoon mee kan doen met anderen. Bij deze methode vast je gedurende 16 aaneengesloten uren waarna je een tijdsbestek hebt van 8 uur waar binnen je mag eten. Deze cyclus herhaal je in principe iedere dag van de week maar je bent natuurlijk vrij om deze cyclus in bijvoorbeeld het weekend los te laten. Bij dit schema is het de bedoeling dat je 2 of maximaal 3 eetmomenten per dag hebt. Het is niet de bedoeling dat je ieder uur iets gaat lopen snacken omdat het toch je eetperiode is.

Type #2: 24 uur-methode

Bij dit schema ga je één of tweemaal per week vasten voor een periode van 24 aaneengesloten uren. Als je bijvoorbeeld maandagavond om 18 uur hebt gegeten dan is je volgende eetmoment dinsdagavond 18 uur. e kunt er ook voor kiezen om van ontbijt naar ontbijt of om van lunch naar lunch te vasten. Waar je je prettig bij voelt, het effect is hetzelfde. Als je deze methode toepast om af te vallen dan is het belangrijk dat je op de dagen dat je eet niet meer gaat eten dan je normaal gesproken zou doen. Als je niet gewend bent om te vasten dan is het wel pittig om gelijk te beginnen met een vastenperiode van 24 uur. Je kunt beter beginnen met een vastenperiode van 14 tot 16 uur waarna je dit iedere keer verder oprekt.

Type #3: 5:2-methode

Bij dit schema eet je 5 dagen per week normaal en heb je niet echt vastendagen maar 2 dagen met een calorierestrictie. Technisch gezien is dit niet echt een vorm van intermittent fasting. De 2 dagen van calorierestrictie mogen geen opeenvolgende dagen zijn. Je neemt bijvoorbeeld donderdag en zondag om te vasten. Het is de bedoeling dat mannen 600 kcal en vrouwen 500 kcal eten op de ‘vastendagen’.

Meer schema varianten

De hier genoemde intermittent fasting protocollen zijn de meest toegepaste methoden maar er zijn in principe oneindig veel varianten te bedenken. Zo zijn er ook mensen welke zo nu en dan 2 of 3 opeenvolgende dagen vasten. Zolang je niet langer dan 60 uur vast hoef je niet bang te zijn dat je stofwisseling in spaarstand raakt.

Kies een vorm van intermittent fasting welke goed in je dagschema past en waar je je goed bij voelt. Deze vorm kan je desgewenst nog wat aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en dagindeling.

Wat mag je eten?

Intermittent fasting bepaalt wanneer je eet en niet wat je eet, je mag daarom in principe eten wat je wilt. Je kunt je voorstellen dat je de voordelen van intermittent fasting voor een belangrijk deel ongedaan maakt als je na je vastenperioden stort op grote hoeveelheden junk food.

Omdat je minder maaltijden eet dan anders is het juist extra belangrijk dat de maaltijden welke je wel eet zo voedzaam mogelijk zijn. Daarmee bedoelen we niet alleen voedzaam wat betreft de macronutriënten maar juist ook met micronutriënten zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Deze zullen uit 1 of 2 maaltijden moeten komen in plaats van 3 tot 6 per dag.

De gunstige effecten van intermittent fasting komen door het verlagen van het hormoon insuline (bij hoge insulinewaarden houdt je lichaam vet vast). Indien je veel geraffineerde koolhydraten en toegevoegde suikers gaat eten dan jaag je in je eetperiode de insuline weer tot grote hoogte op.Probeer daarom zoveel mogelijk geraffineerde koolhydraten en toegevoegde suikers te vermijden.

Het is tijdens het vasten wel noodzakelijk dat je voldoende blijft drinken. Het beste drink je gewoon water, groene thee of zwarte koffie.

Voordelen Intermittent fasting

Voordeel #1: Het geeft aanzet tot gewichtsverlies
Voordeel #2: Het verbetert je bloedsuikerspiegel
Voordeel #3: Het houdt je hart gezond
Voordeel #4: Het beschermt je hersenen
Voordeel #5: Het vermindert je hongergevoel
Voordeel #6: Het herstel van lichaamscellen en genen

Starten met intermittent fasting

Hoe je het beste kunt starten met intermittent fasting ligt aan de situatie waaruit je dit gaat doen. Je zult je lichaam langzaam moeten laten wennen aan het vasten. Hiervoor zal je de periode waarin je vast moeten opbouwen.

Indien je gewend bent om vaak te eten (5 tot 6 x per dag) dan mag je ervan uitgaan dat je een lage insulinegevoeligheid hebt, hoge bloedsuikers en hoge insulinewaarden. Je kunt je dan het beste eerst gaan voorbereiden op intermittent fasting en het langzaam op te bouwen.

Intermittent Fasting is niet voor iedereen

Soms moet je je er gewoon bij neerleggen. Hoewel intermittent fasting uitermate geschikt is om je doelstellingen te behalen (gezonder, vetverlies, spieropbouw) is het gewoonweg niet voor iedereen weggelegd om voor een langere periode niet te eten. Daarnaast moeten ook zwangere vrouwen oppassen en mensen met medische aandoeningen. Vraag je dokter bij twijfel ook eens om advies. 

Professionele begeleiding

Inetrmittent fasting is niet iet een methode die je zomaar even toepast. Het vergt kennis, vastberadenheid, toewijding en discipline. Om intermittent fasting te intergreren in je leven zal ik een persoonlijk stappenplan voor je opstellen, passend bij jouw behoeften en mogelijkheden. Door deze persoonlijke begeleiding ben je er van verzekerd dat je het maximale resultaat bereikt.

 

Pannenkoeken bakken bij Villa Pardoes

2018 is nog maar net begonnen en onze eerste activiteit staat alweer gepland op donderdag 8 februari. We gaan pannenkoeken bakken bij Villa pardoes en ook jij kunt je inzetten voor het goede doel. We geven alle kinderen in de villa en hun ouders, broertjes en zusjes een fantastische avond.

Tijd voor iets leuks!

Over Villa Pardoes hoef ik volgens mij niet zoveel meer uit te leggen maar voor degene die er niet zo bekend mee zijn; Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis een vakantie.

Pannenkoekfestijn bij Villa Pardoes!

Pannenkoeken zijn heerlijk in de winter. Niet alleen voor ons maar zeker ook voor de kinderen in de villa. Daarom gaan wij deze winter pannenkoeken bakken.

HELP JE MEE?

Niet meedoen is natuurlijk het makkelijkst. Maar daardoor sta jij wel langs de zijlijn. Meedoen geeft je een prettig gevoel! Je helpt mee om iets moois te realiseren. Je krijgt er heel veel blije gezichtjes, dankbare ouders en een onwijs leuke avond voor terug!

Save the date

De datum is bekend! Noteer 8 februari a.s. in je agenda en kom gezellig met ons meebakken. Het is natuurlijk het leukste als we met een groepje zijn. Vele handen maken licht werk en bij 2B FIT zijn we goed in teamwork.

We verzamelen om 16.00 uur bij Villa Pardoes. Je kunt dan tevens een kijkje in de villa nemen. Daarna gaan we aan de slag en bakken we stapels pannenkoeken, dekken we de tafels en serveren we de pannenkoeken uit. JIJ bent er toch ook bij?

Het wordt een ontzettend leuke avond en je mag zelf ook pannen koeken eten! Als alle pannenkoeken op zijn ruimen we de keuken op en we zijn om uiterlijk 19.00 uur weer klaar. Je hebt dan nog een heerlijke avond om te bootcampen of lekker op de bank te zitten. It's up to you.

Aanmelden? JA GRAAG!

Wil jij je ook inzetten voor het goede doel? Meld je dan snel aan. Er zijn 8 plaatsen beschikbaar. Stuur mij een appje of een mailtje en ook jij bent erbij! Als je niet vanaf 16.00 uur kunt maar wel later dan kun je ook meedoen. Tijd is dus geen excuus ;)

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze activiteit aangezien deze vol zit. 

Contact

Indien je vragen hebt, of je wilt een keertje meedoen, neem gerust contact op !

info@2bfit-sport.nl

Bedrijfs gegevens

Tel.: 06 55231969
KVK nr: 63136392
BTW nr: 152327113B02